Voordelen artikelen

 

 

DRIJVEND ZWEMPAK

"VAN 12 MAANDEN TOT 5 JAAR"

Dit drijvend zwempak, conform aan NEN-norm EN 13138-1: 11/2014, is getest in een speciaal laboratorium. De drijfkurken, geproduceerd in België, zijn van fungicide mousse en niet te vervormen. Op ergonomische wijze passen zij rond het bovenlijf van het kind en bieden zo een ideale pasvorm met veel bewegingsvrijheid. De drijfkurken kunnen worden verwijderd, naarmate het kind vordert en zelfstandig kan blijven drijven. Het kind moet echter wel altijd onder toezicht blijven van een volwassene als hij/zij zich in water begeeft.

ZWEMPAK MET DUBBELE BESCHERMING

"VAN 3 TOT 36 MAANDEN"

De zwempakken met dubbele bescherming zijn gevoerd en zo wordt de luier door het broekje vervangen bij het zwembad of op strand. Met maximaal comfort bieden zij een zeer zachte dubbele bescherming die zeer nuttig is tijdens het zindelijk worden van het kind en die de baby helpt zijn luier niet meer te gebruiken. Voor optimale veiligheid is de luier gegarandeerd zonder ftalaten en met extra soepele afwerkingen.

Voor de kleine meisjes bestaat er een badpak met dubbele bescherming met een verwijderbaar broekje. Dit badpak kan met of zonder bescherming worden gedragen, afhankelijk van hoe zindelijk het kind is.

UV-TOP EN –PAKJE

"VAN 3 MAANDEN TOT 12 JAAR"

De UV-tops en –pakjes, conform de CE-richtlijn 13758-2, zijn onmisbaar om het kind efficiënt te beschermen tegen UVA- en UVB-straling. Ze zijn gemaakt van lycra dat is behandeld met SPF 50+ (Sun Protector Factor) en is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen. De onbedekte lichaamsdelen moeten worden beschermd met een hoge factor zonnebrandproduct, bril en een hoed. De bescherming kan afnemen naarmate de tijd verstrijkt of het kind in het water is geweest.